Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast

Download Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast


Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast


Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Neil deGrasse Tyson
language : nl
Publisher:
Release Date : 2017-10-25

Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast written by Neil deGrasse Tyson and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-10-25 with categories.


Korte inleiding in de sterrenkunde.

Sterrenkunde Voor Jonge Mensen Met Haast


Sterrenkunde Voor Jonge Mensen Met Haast
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Neil deGrasse Tyson
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019

Sterrenkunde Voor Jonge Mensen Met Haast written by Neil deGrasse Tyson and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.
Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast


Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Neil DeGrasse Tyson
language : nl
Publisher: Amsterdam University Press
Release Date : 2018-01-31

Sterrenkunde Voor Mensen Met Haast written by Neil DeGrasse Tyson and has been published by Amsterdam University Press this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-01-31 with Science categories.


Wat is ruimte, wat is tijd? En de mysterieuze donkere materie? Hoe passen wij binnen het universum? Hoe past het universum in ons? Er is geen betere gids voor deze geestverruimende vragen dan Amerika's beroemdste astrofysicus en bestsellerauteur Neil deGrasse Tyson. Maar tegenwoordig hebben we weinig tijd om over de kosmos na te denken. In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik. Terwijl je 's ochtends je koffie zet, op de bus wacht, in de trein of een vliegtuig zit, voert Tyson je moeiteloos mee op een verrukkelijke reis door het heelal: van de Big Bang naar zwarte gaten, van quarks tot kwantummechanica, en van de zoektocht naar planeten naar het leven in het universum.

Sterrenkunde


Sterrenkunde
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Govert Schilling
language : nl
Publisher: Amsterdam University Press
Release Date : 2014-07-17

Sterrenkunde written by Govert Schilling and has been published by Amsterdam University Press this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-07-17 with Science categories.


Benieuwd naar het verschil tussen de Grote en de Kleine Beer? Weten hoe een telescoop werkt? Wetenschapsjournalist Govert Schilling biedt een verfrissende inkijk in de kosmos. Hij schetst het heelal aan de hand van een aantal themas. In `gluren bij de buren legt hij uit hoe andere planeten in ons zonnestelsel met hulp van onbemande ruimtesondes worden onderzocht. In `sterrenstof verhaalt hij de scheikundige evolutie van het heelal en duidt hij de herkomst van de elementen. In `buitenaards leven gaat hij in op de vraag die ieder klein kind zich stelt: is er leven mogelijk op andere planeten dan op de aarde? Govert Schilling licht een tipje van de sluier op over alles wat we nog niet weten van donkere materie, donkere energie en de oerknal. 'Sterrenkunde' is een tot de verbeelding sprekende ruimtereis en brengt de amateur-astronoom en passant de laatste ontwikkelingen op het gebied van sterrenkunde bij. -Govert Schilling is freelance wetenschapsjournalist en publicist. Hij schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor onder meer de Volkskrant, Eos magazine, Science, New Scientist, Sky & Telescope en BBC Sky at Night. Hij publiceerde tientallen boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen, waarvan sommige zijn vertaald naar het Engels, het Duits en zelfs naar het Chinees.

Los Van God


Los Van God
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Richard Dawkins
language : nl
Publisher: Nieuw Amsterdam
Release Date : 2019-10-03

Los Van God written by Richard Dawkins and has been published by Nieuw Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-03 with Religion categories.


Diep onder de indruk van de schoonheid en complexiteit van de levende natuur dacht de jonge Richard Dawkins dat er achter al die wonderbaarlijke perfectie wel een Schepper móést schuilgaan. Op vijftienjarige leeftijd, toen hij meer over de evolutie te weten was gekomen, was het gedaan met zijn geloof in God. Dawkins zet op losse schroeven wat in de Bijbel, Koran of andere religieuze geschriften staat en wat eeuwenlang voor waar is aangenomen. Hij pleit ervoor dat iedereen, van jong tot oud, gefundeerd nadenkt over vragen als: Moeten we in God geloven? Hebben we God nodig om het bestaan van het universum te verklaren? Hebben we God nodig om fatsoenlijke mensen te zijn? Met dit prikkelende boek over atheïsme wil Richard Dawkins de vanzelfsprekendheid doorbreken waarmee het geloof veelal aan volgende generaties wordt doorgegeven. Wat hij bovenal wil laten zien is de wonderlijke wereld van het leven en de natuur, zonder de sluier van het geloof. Laat maar los, die hand van God.

Sterrenkunde Voor Dummies


Sterrenkunde Voor Dummies
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stephen P. Maran
language : nl
Publisher: Pearson Education
Release Date : 2005

Sterrenkunde Voor Dummies written by Stephen P. Maran and has been published by Pearson Education this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2005 with categories.


In dit boek worden talloze pictogrammen met tips, bijzonderheden, 'geheimpjes', technische info en andere informatie gegeven. Met verwijzingen naar allerlei websites en te downloaden materiaal. Tevens bevat het boek informatie over zelf sterrenkijken, verenigingen, sterrenwachten etc.

Het Mysterie Van De Tijd


Het Mysterie Van De Tijd
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carlo Rovelli
language : nl
Publisher: Prometheus
Release Date : 2018-02-27

Het Mysterie Van De Tijd written by Carlo Rovelli and has been published by Prometheus this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-02-27 with Science categories.


Hoe begrijpen we de tijd? Als kind ervaren we de minuten en dagen van ons leven heel anders dan als volwassene; en de natuurkundigen van de achttiende eeuw zagen tijd op een radicaal andere manier dan hun hedendaagse collega's. De moderne natuurkundige visie op tijd druist namelijk in tegen alle 'gezond verstand'. Het ʽhedenʼ, bijvoorbeeld, is een illusie. ʽVoorʼ en ʽnaʼ bestaan niet op de schaal van het allerkleinste. Carlo Rovelli weet dit soort absurditeiten van het heelal te verhelderen in enthousiast, eenvoudig proza. Hij bespreekt niet alleen wát we weten over de structuur van de tijd, maar ook hóe we dat weten - en wat voor ontdekkingen nog in het verschiet liggen. Zo laat hij de lezer, ook al is die een natuurkundeleek, stilstaan bij de wonderbaarlijke, de alledaagse en de schitterende waarheden van de natuur. Carlo Rovelli (1956) is een autoriteit op het gebied van de kwantumgravitatie. Hij is verbonden aan het centrum voor theoretische natuurkunde van de universiteit van Aix-Marseille. Zijn boek Zeven korte beschouwingen over natuurkunde, over zwarte gaten, relativiteit en elementaire deeltjes, was een wereldwijde bestseller. 'Nadat hij ons in zijn vorige boek door het heelal leidde, onderneemt Rovelli nu een reis die begint en eindigt bij onszelf, een ontdekkingstocht naar het allergrootste mysterie: wat is tijd?'LA REPUBBLICA 'Leven wij in de tijd of leeft de tijd in ons? Om daarachter te komen gaan we aan de hand van Carlo Rovelli op zoek naar de tijd, want hij weet als geen ander hoe hij het verstand van zijn lezers kan aanspreken zonder hun hart te vergeten.'CORRIERE DELLA SERA Over Zeven korte beschouwingen over natuurkunde: 'Alle natuurkunde en meer in een droomdebuut.'DE VOLKSKRANT ***** 'Poëtische lofzang op de meesterwerken van natuur en natuurkunde.'NRC HANDELSBLAD *****