De Zeester En De Spin

Download De Zeester En De Spin PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Zeester En De Spin book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Zeester En De Spin not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Zeester En De Spin


De Zeester En De Spin
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Zeester En De Spin PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Zeester En De Spin


De Zeester En De Spin
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ori Brafman
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2010-09-23

De Zeester En De Spin written by Ori Brafman and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-09-23 with Business & Economics categories.


Krijg inzicht in de verbazingwekkende kracht die enkele van de succesvolste bedrijven van nu aan elkaar verbindt. Als je het hoofd van een spin afhakt, gaat hij dood. Maar als je een arm van een zeester afhakt, groeit er een nieuwe aan. De afgehakte arm kan zelfs uitgroeien tot een nieuwe zeester. Wat is de verborgen kracht achter het succes van Wikipedia, craigslist en Skype? Wat hebben eBay en General Electric gemeen met vrouwenrechtenbewegingen en tegenstanders van de slavernij? Door welke fundamentele keuze bewandelen General Motors en Toyota volstrekt verschillende paden? Waarom was het winnen van een zaak bij het hooggerechtshof de grootste fout die MGM kon maken? Na een vijf jaar durend baanbrekend onderzoek komen Ori Brafman en Rod A. Beckstrom met enkele onverwachte antwoorden, aangrijpende verhalen en onwaarschijnlijke overeenkomsten. De zeester en de spin betoogt dat organisaties uiteenvallen in twee categorieën: de traditionele ‘spinnen’, die een strakke hiërarchie en top-downleiderschap hebben, en de revolutionaire ‘zeesterren’, die vertrouwen op de kracht van samenwerken. De zeester en de spin verklaart wat er precies gebeurt wanneer zeesterren spinnen aanpakken (zoals de muziekindustrie versus Napster en Kazaa) en laat zien dat gevestigde organisaties en instellingen, van IBM tot de regering van de VS, hiervan leren en de zeesterprincipes inlijven om (weer) succesvol te worden. De zeester en de spin is een zeldzaam boek dat je kijk op de wereld zal doen veranderen.

De Zeester En De Spin


De Zeester En De Spin
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ori Brafman
language : nl
Publisher:
Release Date : 2010

De Zeester En De Spin written by Ori Brafman and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010 with categories.


Pleidooi voor een decentrale organisatievorm gebaseerd op het netprincipe.

De Naakte Waarheid Over Zelfsturing E Boek Epub Formaat


De Naakte Waarheid Over Zelfsturing E Boek Epub Formaat
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katalien Dendooven
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2015-12-13

De Naakte Waarheid Over Zelfsturing E Boek Epub Formaat written by Katalien Dendooven and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-12-13 with Business & Economics categories.


Wat is zelfsturing? Kunnen medewerkers zelfsturend werken? Wat is de rol van het topmanagement in een zelfsturende organisatie? Hoe begin je aan de omschakeling en hoelang duurt ze? Organisaties beseffen vandaag dat het anders moet. Hoe precies? Daar bestaat geen pasklaar antwoord voor. De naakte waarheid over zelfsturing schetst hoe het veranderingsproces binnen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen stap voor stap gerealiseerd werd. De wetenschappelijke achtergrond van dit boek zorgt ervoor dat algemeen directeurs, directieleden, hr managers, bestuurders en veranderingsmanagers hun organisatie nu ook zelf kunnen begeleiden in de transformatie naar zelfsturing. De naakte waarheid over zelfsturing is een handig inspiratieboek, en werpt een diepgaande blik op een organisatie die vooruit blijft kijken. Dit is een praktijkboek van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, gebaseerd op het boek Scholen slim organiseren. Anders werken met goesting van Tom Van Acker en Yves Demaertelaere.

The Day After Tomorrow E Boek Epub


The Day After Tomorrow E Boek Epub
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Peter Hinssen
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2017-09-27

The Day After Tomorrow E Boek Epub written by Peter Hinssen and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-09-27 with Business & Economics categories.


Onze wereld verandert exponentieel en dat heeft grote gevolgen voor organisaties van 'vandaag'. In dit boek laat Peter Hinssen ons kennismaken met pioniers die erin slaagden zich aan die veranderingen aan te passen en in hun innovatie voorbij vandaag en zelfs morgen te denken. Door zo ver vooruit te durven kijken, stuurden ze volledige industrieën een nieuwe richting uit.The Day After Tomorrow beschrijft de businessmodellen van deze pioniers, de organisatieculturen, het talent, de mentaliteit en de technologieën die nodig zijn om ons succes in de 'Day After Tomorrow' zo groot mogelijk te maken. Dit is een boek dat je kijk op je eigen toekomst, die van je bedrijf en zelfs die van je kleinkinderen zal veranderen.

Nooit Af


Nooit Af
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Martijn Aslander
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2015-12-17

Nooit Af written by Martijn Aslander and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-12-17 with Business & Economics categories.


Nieuwe technologieën, vormen van samenwerken en verdienmodellen: de kranten staan er bol van. De veranderingen gaan nu zo snel dat onze organisaties en werkvormen, die nog gericht zijn op het vinden van langdurig werkende oplossingen, steeds vaker vastlopen. In Easycratie, het vorige boek van Martijn Aslander en Erwin Witteveen, beschreven ze wat deze nieuwe netwerk- en informatiesamenleving inhoudt en hoe deze is ontstaan, nu ligt de focus op de gevolgen ervan. Nooit Af gaat over wat er gebeurt nu iedereen vrij kan publiceren, dupliceren en produceren en wat de impact is op de maatschappij en economie als mensen dit niet alleen om financiële redenen doen, maar ook om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit levert ongekende mogelijkheden op die bovendien voortdurend groter en beter worden. Er is helemaal geen tijd meer voor blijvende oplossingen. Burgers, bedrijven en organisaties moeten leren het Nooit Af-principe te omarmen. We moeten onze zaken regelen met oplossingen die juist tijdelijk zijn, zodat we ons voortdurend kunnen aanpassen en verbeteren. Dit vereist een totaal nieuwe kijk op de fundamenten van ons leven: werk, school, wonen, relaties, overheidstaken, management en wetgeving. Nooit Af zet de eerste stap.

De Wereld Breekt Open Stratgisch Inspelen Op De Nieuwe Tijd


De Wereld Breekt Open Stratgisch Inspelen Op De Nieuwe Tijd
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Wim de Ridder
language : nl
Publisher: Pearson Education
Release Date : 2010

De Wereld Breekt Open Stratgisch Inspelen Op De Nieuwe Tijd written by Wim de Ridder and has been published by Pearson Education this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010 with categories.


Strategische verkenning van de te verwachten ontwikkelingen tot 2050 op maatschappelijk, economisch en politiek gebied.

Artificial Stupidity


Artificial Stupidity
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Fredo De Smet
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2018-10-22

Artificial Stupidity written by Fredo De Smet and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-22 with Business & Economics categories.


HOE GEBRUIKEN WE TECHNOLOGIE ZODAT ZE VOOR ONS EN NIET TEGEN ONS WERKT? WAT KUNNEN WE EIGENLIJK MET DIE 21ST CENTURY SKILLS? HOE KUNNEN WE LEVEN ALS DIGITALE HUMANISTEN? We zitten volop in een momentum van versnelde industriële vooruitgang. Een crisis volgens de ene, een revolutie volgens de andere. Om daarin overeind te blijven, om onze greep op de wereld te kunnen houden, moeten we ons eigen handelen hacken. Om meer humanistisch dan mechanistisch te worden, hebben we behoefte aan Artificial Stupidity. In dit boek gaat Fredo De Smet op zoek naar nieuwe vuistregels in het omgaan met onze digitale realiteit, naar een manier om verandering te leiden en niet te lijden. Daarbij investeer je bijvoorbeeld maar beter in je netwerk, deel je wat je gemeen hebt, en omarm je de ambivalentie in alles wat je doet. Artificial Stupidity is geen politiek pamflet of filosofische kritiek, maar een persoonlijke zoektocht naar wat het betekent om mens te blijven in een veranderende wereld. Omdat wachten gevaarlijker is dan stappen.